Nexon North America ogłosił, że zamierza otworzyć dla graczy nowy serwer, w którym zostaną zmienione zasady rozgrywki. O co w tym wszystkim chodzi? Oto najważniejsze info:
-Serwer będzie otwarty dla wszystkich rang
-Dostępne będą wszystkie tryby i mapy Clearance Level 2
-Zmniejszony zostanie recoil wszystkich broni
-Zmiany w hitboxach
-Relaksująca rozgrywka, łatwiejsza dla zarówno nowych graczy jak i weteranów.
Nie wiadomo czy wersja europejska doczeka się takiego serwera, ale gdy tylko Nexon Europe zabierze głos w tej sprawie na pewno się o tym od nas dowiecie.
Właściwie, nie wiem do końca co o tym myśleć. Zgodzę się z przedmówcą, M416 CQB nie będzie mieć prawie w ogóle recoilu. Dla mnie dziwna sprawa, mam nadzieję, że chociaż te hitboxy zmienią się na tyle, by nie było zbyt łatwo.
co z tego że m4 czy m416 nie będzie miała recoila ? jak i tak nie ma prawie żadnego a wprawiony strzelec w niego nie wpadnie ... poza tym to się przydaje tylko w niektórych sytuacjach... dobry strzelec z gietką i .....
tu chodzi o osobny serwer, więc mam to w głębokim poważaniu, niech sobie słabsi pograją tam
poza tym zmiany w hitboxach oznaczają zapewne powiększone hitboxy
o co ci chodzi ? to będzie zapewne zrobione tak jak wszystkie inne servery w ca...
zmiana tego nie będzie im sprawiała większego kłopotu
co do recoila to dość dziwny sposób na zwiększenie "Relaksującej rozgrywki" i nie wiadomo tez co do końca zrobią z tymi hitboxami czy z większa czy z mniejsza(jedno i drugie zmieni grę na + i -) moim zdaniem powinni zmniejszyć jeśli ma się przyjemniej grac a z drugiej strony lamusy podszkolą aim ale z innej strony każdy będzie się bugował... nie mniej jednak nie wiem po co mieli by to wprowadzać do eu gdzie poziom gry jest bardzo kiepski gdzie osoby będące w innych bardziej skilowych grach maja skila med -/low+ tu są hajtami i po paru dniach jadą all xD
a co do tego czy to będzie to zapewne tak od nich wszystko hurtowo jest ściągane i nawet gdy "społeczność ca" będzie mocno płakała i wyprosi coś to i tak z biegiem czasu nexon wprowadzi co miał wprowadzić przykład nunshot
ps:lepszym wyjściem było by gdyby wprowadzili server w kórym nie naliczają się staty było by to dobra alternatywa po 1 teamy mogły by spokojnie trenowac a nie marnować staty mogę się założyć ze ze był by to server bardziej oblegany niż pozostałe
_________________ UHPS Gaming.ca
nie gram na koncie:Vismaior
Nick: MrAlko
LVL: (10)SERGEANT FIRST CLASS I
Wiek: 19 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 34 Status: Skąd: Świdnica
Wysłany: |16 Maj 2010|, 2010 22:30
W Północno Amerykańskim CA pewnie wypali. U nas nie przejdzie
BOHATEROWIE Valhalli zabiorą cię stąd"
recoil - odrzut broni po strzale
hitbox - jest to obszar, w który należy trafić (sorry, że cholernie nieprecyzyjnie to określiłem, ale nie chce się rozpisywać)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum