i co odzyskał konto? to czekam aż mi napisze w jakiej formie to napisać . szkdoa mi tego konta bo mialo lvl 1LT5.
a co do e-maila to go wogule nie pamiętam. a co do hasła to wiem że sie nie pomyliłem
dodam jeszcze ze to do zmiany hasla wykoczyło samo po zalogowaniu
ratunku.!
Ostatnio zmieniony przez rBk^_^ |30 Lip 2010|, 2010 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Nick: w00jek
LVL: (15)MASTER SERGEANT III Pomógł: 41 razy Wiek: 24 Dołączył: 13 Maj 2010 Posty: 1166 Status: Skąd: Miasteczko Śląskie
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 20:31
Odzyskał w końcu, ale trochę to trwało
Są większe szanse niż normalnie na odzyskanie konta, gdyż ten problem jest dosyć powszechny na forum NexonEU
I chcąc nie chcąc liczba graczy z tym problemem zmusiła ich trochę do działania
LVL: (15)MASTER SERGEANT III Pomógł: 41 razy Wiek: 24 Dołączył: 13 Maj 2010 Posty: 1166 Status: Skąd: Miasteczko Śląskie
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 20:39
Bezpośrednio Ci nie pomogę, bo nie znam angielskiego w takim stopniu, żeby sformułować coś mądrego
Ale wskazówki znajdziesz w Temacie Seager'a.
Jakby co to pytaj jego na PW, myślę, że Ci pomoże
LVL: (24)SECOND LIEUTENANT III Pomógł: 13 razy Wiek: 16 Dołączył: 18 Kwi 2010 Posty: 958 Status: Skąd: FG
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 21:23
Musisz im wysłać ticketa w custommer support, konkretniej wybierasz Combat Arms > Account Related > Change Password. Musisz wypełnić:
Kod:
1. Login ID :
2. E-mail registered in the account:
3. Birthday :
4. Name [First][Last]:
5. Secret Answer:
Czyli odpowiednio login (Nexon User ID), E-mail podany przy rejestracji, datę urodzin podaną przy rejestracji, imiona podane przy rejestracji i odpowiedź na pytanie, także podane przy rejestracji. ^^ U mnie trwało to długo, ponieważ nie pamiętałem daty urodzin i odpowiedzi na pytanie (nawet pytania nie znałem ^^), po jakimś czasie napisali mi moje pytanie i wtedy mnie oświeciło. Daty urodzin nie napisałem im, bo i tak jej nie pamiętam, ale ona chyba nie jest najważniejsza, bo podali mi nowe hasło w odpowiedzi. Jeżeli nie pamiętasz odpowiedzi ani pytania, to napisz im, że nie możesz zalogować się na swoje konto, bo hasło nie działa, bla bla bla, wszystkie dane pamiętasz poza pytaniem i odpowiedzią z rejestracji i poproś o przypomnienie pytania. Mi to pomogło.
Oczywiście tego ticketa wysyłasz z nowego konta. Odpowiedź powinna być z rana na drugi dzień. W weekendy nie pracują. Tylko nie rób mi wstydu i napisz im po angielsku.
nie musisz nic pisać po angielsku
wystarczy ze zaznaczasz ze chodzi o hasło w supporcie i to wszystko wysyłasz dane i czekasz to wszystko a jak nie pamiętasz pytania to where are you born? i wpisz sobie poland i gra ja tak zrobiłem
Nick: Opole
LVL: (19)COMMAND SERGEANT MAJOR III Pomógł: 10 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 170 Status: Skąd: Białystok
Wysłany: |31 Lip 2010|, 2010 10:37
Na stronce, logujesz się, potem klikasz My account i gdziśtam będzie Inquiry. Czekasz aż status zmieni się na Completed (dzień/dwa) i będziesz mógł tam zobaczyć odpowiedź od NxE.
_________________ Oddałbym wszystko za AUG A1 Black na perma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum