Tworzę nowy temat, bo nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Jak w Combacie ma się sprawa z demkami? Trzeba je nagrywać, czy nie? W poprzedniej grze, w jaką grałem (Tactical Ops: AoT) podczas gry wpisywało się odpowiednią komendę i demko nagrywało się do jednego z folderów gry. Jak sprawa wygląda w CA? Jest podobnie, czy trzeba nagrywać demka za pomocą, np. Frapsa?
I drugie pytanie - rozumiem, że ss też są potrzebne, jak je zrobić?
Z góry dzięki, jak zdublowałem temat, sorry, ale nie znalazłem podobnego.
Nick: -AuDeN-
LVL: (56)GENERAL OF THE ARMY
Klan: AddictiioN Pomógł: 14 razy Wiek: 15 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 419 Status: Skąd: JG :D!
Wysłany: |29 Lip 2010|, 2010 18:29
Jesli grasz esla musisz nagrywac tez bedzie Ci to zapisywac do folderu wiec bez obaw sciagnij sobie eq plugin lub esl wire (chyba, ze juz masz) ss musisz robic po zakonczeniu rund przyciskiem obok F12 po prawej --> tutaj jest do zrobienia ss
_________________ M4A1 <33
Disconnected --> Biker Boyz PL --> 33 Obroty(OG)--> HeRoeS NeVeR D!e--> Bad Hunters--> BB PL--> AddictiioN
Nick: CappuccinoPL
LVL: (11)SERGEANT FIRST CLASS II
Klan: Multi Kill Clan Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 58 Status: Skąd: Poznań
Wysłany: |29 Lip 2010|, 2010 19:36
Dobra, zainstalowałem ESL Wire i co dalej, jak chcę nagrać demko? I do jakiego folderu ono się zapisze? Jakbyście podali ścieżkę dostępu, byłbym wdzięczny
Cappuccino, tu jest inaczej niż w aocie i filmików z gry nie ma. Jeśli grałeś w eslu w aota 3.4 to tam był azereus, zewnetrzny program robiacy zdjecia z gry w losowych momentach. Tak samo jest z CA.
Gdy masz mecz odpalasz EQ, wyierasz mecz z listy ktora sie ukaze i klikasz Start Monitoring. Paczka ze zdjeciami bedzie znajdowac sie w folderze IMG, który bedzie tam gdzie Equality.
Co do zdjec - robisz je klawiszem Print Screen, zapisuja sie one w katalogu z gra.
Nick: CappuccinoPL
LVL: (11)SERGEANT FIRST CLASS II
Klan: Multi Kill Clan Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 58 Status: Skąd: Poznań
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 00:31
Cappuccino, tu jest inaczej niż w aocie i filmików z gry nie ma. Jeśli grałeś w eslu w aota 3.4 to tam był azereus, zewnetrzny program robiacy zdjecia z gry w losowych momentach. Tak samo jest z CA.
Tak, na 3.4 grałem.
Gdy masz mecz odpalasz EQ, wyierasz mecz z listy ktora sie ukaze i klikasz Start Monitoring. Paczka ze zdjeciami bedzie znajdowac sie w folderze IMG, który bedzie tam gdzie Equality.
Aha, czyli sprawdzić czy działa będę mógł dopiero podczas pierwszego meczu.
Rozumiem, że jak wybiorę mecz z listy, kliknę Start Monitoring, włączę CA, to automatycznie filmik zacznie się nagrywać? Nic więcej nie trzeba potem robić?
Nick: S-series
LVL: (56)GENERAL OF THE ARMY
Klan: OnlineGaming Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 102 Status: Skąd: z gry
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 01:39
możesz jeszcze zaznaczyć ,,ptaszkiem'' żeby ci się samo wgrało na esl
jak chcesz sobie sprawdzić eq dołącz do tej drużyny http://www.esl.eu/pl/#/pl/team/5033071/ haslo: equalitytest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum