co sądzicie o nowej mapie? Która ukazała się już na Combat Arms US wiec niebawem będzie u nas...
jak dla mnie przypomina overdosa(nie wiem czy dobrze napisałem)
Nick: BurMistrz
LVL: (26)SECOND LIEUTENANT V Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 89 Status:
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 10:54
Po ostatniej porażce z Dark Forrest nowa mapka wydaje się naprawde godna uwagi. Oczywiście wszystko okaże się w praniu, ale myślę że podejdzie mi do gustu.
Nick: think3r
LVL: (10)SERGEANT FIRST CLASS I Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 30 Cze 2010 Posty: 235 Status: Skąd: Łódź
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 11:53
Bardzo ciekawa. Przypomina mi FPS na PlayStation one z Jamesem Bondem. Tam było coś takiego. Chyba jakiś hotel czy coś. W każdym razie pograłbym sobie chętnie na niej. Jedno wiem na pewno. Lepsze od Dark Forest. To była porażka -.- Mimo że za 10 gier był black hisec key to wcale na niej nie grałem i nie zamierzam.
_________________ Nie zapomnij kliknąć "Pomógł", jeżeli pomogłem.
mnie się za bardzo nowa mapa nie podoba bo nie lubie map w budynkach.
a co do dark forest to jak dla mnie bardzo dobra mapka jedyne czego brakuje to noktowizorów jak w CS ale ogólnie fajnie się gra
Nick: FamasPL
Klan: wszystko masz na sig'u Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 388 Status: Skąd: Żary
Wysłany: |30 Lip 2010|, 2010 16:19
nie kracz o tych noktowizorach, bo pewnie się pojawią (nie wiem kiedy, ale samego faktu, że będą jestem pewien) to będą kolejnym "exclusivem" dla speca za nx, a za GP na randze GOA
200 posts done 07.11.2009 9:57:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum