ESL Combat Arms

Jak zagrać/ przenieść range?

Wszystko co związane z Combat Arms Classic

Jak zagrać/ przenieść range?

Postprzez Szwederko » 20 sty 2018, o 23:29

Jak ściągnąć clienta gry: https://combatarms-c.valofe.com/download

Mamy 2 możliwości:
- Ściągamy nowy plik instalacyjny i gramy od początku na rekrucie
- Druga opcja to przeniesienie rangi z Combat Arms Reloaded. Niestety wszystko co mamy w ekwipunku znika. Przenieść range można tutaj: https://combatarms-c.valofe.com/event/restore
Avatar użytkownika
Szwederko
Administrator
Administrator
 
Posty: 819
Dołączył(a): 1 cze 2012, o 16:48
Lokalizacja: Bydgoszcz
Klan: Eternal~March
Nick w Grze: Szweder
Level w Grze: GEN

Reklama

Re: Jak zagrać/ przenieść range?

Postprzez KRIS85 » 26 lut 2018, o 05:01

Chciałbym się upewnić więc:
1.Jeżeli przeniosę range z RE do Classic to itemy w RE znikają ?
2. Jeżeli przeniosę range z RE do Classic to nie mogę grać i w RE i Classica i muszę zdecydować czy zostać na RE z itemami które miałem czy przejść na Classica i stracić cały eq który zbierałem przez lata ?
Avatar użytkownika
KRIS85
Podglądacz
Podglądacz
 
Posty: 72
Dołączył(a): 7 cze 2012, o 13:15
Lokalizacja: Szczecin
Level w Grze: LTC 2

Re: Jak zagrać/ przenieść range?

Postprzez Bryku » 26 lut 2018, o 10:22

1. Przenosisz tylko rangę - cały ekwipunek w Reloaded pozostaje nienaruszony, to samo dotyczy się rangi. W efekcie końcowym masz dwa konta z tą samą rangą.
2. Możesz grać w dwie wersje jednocześnie, nikt Ci tego nie zabroni. Warunek jest jeden - ekwipunek z Reloaded pozostaje w Reloaded i nie ma możliwości przeniesienia go do Classic.
Zapraszam do znajomych:
Combat Arms Reloaded: Bryku_PL
Combat Arms: the Classic: Bryku_PL
Steam: Bryku_PL
Origin: Bryczek006
Xbox Live: Bryku23
Obrazek
Avatar użytkownika
Bryku
Profesor
Profesor
 
Posty: 453
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 19:43
Lokalizacja: Śląsk
Nick w Grze: Bryku_PL
Level w Grze: GEN

Re: Jak zagrać/ przenieść range?

Postprzez KRIS85 » 26 lut 2018, o 15:23

Elegancko dzięki za info ;)
Avatar użytkownika
KRIS85
Podglądacz
Podglądacz
 
Posty: 72
Dołączył(a): 7 cze 2012, o 13:15
Lokalizacja: Szczecin
Level w Grze: LTC 2

Re: Jak zagrać/ przenieść range?

Postprzez Bryku » 26 lut 2018, o 19:37

Polecam się na przyszłość! :lol:
Zapraszam do znajomych:
Combat Arms Reloaded: Bryku_PL
Combat Arms: the Classic: Bryku_PL
Steam: Bryku_PL
Origin: Bryczek006
Xbox Live: Bryku23
Obrazek
Avatar użytkownika
Bryku
Profesor
Profesor
 
Posty: 453
Dołączył(a): 8 paź 2013, o 19:43
Lokalizacja: Śląsk
Nick w Grze: Bryku_PL
Level w Grze: GEN


Powrót do Potrzebne linki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki