ESL Combat Arms

Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Tematy związane z problemami natury techniczej

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez TheLoopFlesh » 28 lis 2015, o 10:24

Witam otóż mam taki problem. Zainstalowałem Combata stara instalką do gry. Bo nowe mi nie działają, problem z Akanami albo nie chca sie urochomic. Otóż kiedy wyswietla nam sie logo Combat Arms to powinien ludzik biegnac. A mi nie biegnie i combat sie nie załącza
Moja spec:
Inter Core 2 Duo 1.8GHz
Karta graficzna: Nvidia GeForce GT 220
Ram: 4GB
Windows 7 Ultimate
Prosiłbym o jak najszybsza pomoc ?!?!
TheLoopFlesh
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 1
Dołączył(a): 30 maja 2014, o 10:07
Nick w Grze: _BlackTops_
Level w Grze: SSG 3

Reklama

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez Jersey » 26 sty 2016, o 21:48

Problem przerabiany i u mnie. Zaktualizuj stery od grafy i directX.
Jersey
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 sty 2016, o 21:39

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez adrianado1 » 13 mar 2016, o 20:35

Siema Mam problem z uruchomieniem CA . Wyskakuje błąd Engine.exe .
Mam system Windows 10 . wie ktoś jak to naprawić?
Dodaj załącznik..
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
adrianado1
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 14
Dołączył(a): 2 cze 2012, o 17:22
Lokalizacja: Tomaszów MAZ
Nick w Grze: adrianado
Level w Grze: LTC 1

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez jabcio28 » 29 mar 2016, o 21:36

Witam. Mam problem tego typu iż. Gra ładuję się poprawnie. W momencie dołączania do mapy wyskakuje błąd. Gra została zainstalowana ponownie, ale nic to nie dało. Proszę o porady. Pozdrawiam.
jabcio28
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 1
Dołączył(a): 29 mar 2016, o 21:28
Nick w Grze: jabcio28
Level w Grze: SSG 2

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez Panzer » 30 mar 2016, o 21:27

Jabcio wszystko pięknie i z chęcią bym pomógł, jednakże nie wiem co to za błąd. Podpowiesz?
Panzer
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 10
Dołączył(a): 30 mar 2016, o 21:18

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez kluczkpietnaszie » 22 sie 2016, o 23:27

niech z aktualizuje sterowniki od grafy
kluczkpietnaszie
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 1
Dołączył(a): 18 sie 2016, o 11:42

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez SlepellO » 2 kwi 2017, o 22:25

Siemanko jest taka sprawa dotyczace lagow na CA nwmz jakiej pzreczyny nawet PC nie wyrabia a to jest jedyna gra ktora laguje Call Of Duty Black Ops 3 Batlefield 4 plynnie na srednich wymaganiach plynnie a tu lagi co 2 sekundy

Moj sprzet:

Procesor: AMD FX(tm)-4300 Quad Core 4.0GHz (4 rdzenie)
Ram: 1x 4GB DDR3 1.6 GHz
Grafika: AMD Radeon HD 6800 1GB 256bit
Płyta główna: GA-78LMT-S2 Gigabyte
SlepellO
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2 kwi 2017, o 22:13
Klan: ~Fun Hunters~
Nick w Grze: SlepellO
Level w Grze: COL 2

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez Lewa » 3 kwi 2017, o 11:32

SlepellO napisał(a):Siemanko jest taka sprawa dotyczace lagow na CA nwmz jakiej pzreczyny nawet PC nie wyrabia a to jest jedyna gra ktora laguje Call Of Duty Black Ops 3 Batlefield 4 plynnie na srednich wymaganiach plynnie a tu lagi co 2 sekundy

Moj sprzet:

Procesor: AMD FX(tm)-4300 Quad Core 4.0GHz (4 rdzenie)
Ram: 1x 4GB DDR3 1.6 GHz
Grafika: AMD Radeon HD 6800 1GB 256bit
Płyta główna: GA-78LMT-S2 Gigabyte

Zmieniłeś ustawienia, żeby Combat Arms uruchamiało się na dedykowanej karcie graficznej, a nie na zintegrowanej? Bo miałem identyczny problem na laptopie i to właśnie było przyczyną :P.

I BTW, Radeon HD 6800 to rodzina kart, a nie konkretny model.
_Lewa_Nuva_
Obrazek
Avatar użytkownika
Lewa
Profesor
Profesor
 
Posty: 465
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 12:48
Klan: Pierogarnia
Nick w Grze: _Lewa_Nuva_
Level w Grze: COL 2

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez SlepellO » 4 kwi 2017, o 11:56

Lewa napisał(a):Zmieniłeś ustawienia, żeby Combat Arms uruchamiało się na dedykowanej karcie graficznej, a nie na zintegrowanej? Bo miałem identyczny problem na laptopie i to właśnie było przyczyną :P.

I BTW, Radeon HD 6800 to rodzina kart, a nie konkretny model.


A to mój błąd no to karta to jest MSI Radeon 6850 Cyclone ,1GB GDDR5 (256bit) i nie przelaczalem po miedzy ustawieniami graficznymi typu z wbudowanej na zintegrowana po prostu mialem lagi jak cholera ale zobacze teraz przeinstalowalem system z win 7 na win 10 i odpisze czy cos jeszcze jest ale dzieki za odpisanie
Ostatnio edytowano 4 kwi 2017, o 13:09 przez SlepellO, łącznie edytowano 2 razy
SlepellO
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2 kwi 2017, o 22:13
Klan: ~Fun Hunters~
Nick w Grze: SlepellO
Level w Grze: COL 2

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez Lewa » 4 kwi 2017, o 13:05

SlepellO napisał(a):
Lewa napisał(a):Zmieniłeś ustawienia, żeby Combat Arms uruchamiało się na dedykowanej karcie graficznej, a nie na zintegrowanej? Bo miałem identyczny problem na laptopie i to właśnie było przyczyną :P.

I BTW, Radeon HD 6800 to rodzina kart, a nie konkretny model.


A to mój błąd no to karta to jest MSI Radeon 6850 Cyclone ,1GB GDDR5 (256bit) i nie przelaczalem po miedzy ustawieniami graficznymi typu z wbudowanej na zintegrowana po prostu mialem lagi jak cholera ale zobacze teraz przeinstalowalem system z win 7 na win 10 i odpisze czy cos jeszcze jest ale dzieki za odpisanie


Jeżeli nie przestawiałeś nigdy tych ustawień to właśnie może być twój problem. Bo Combat Arms (co prawda jestem pewien, że tak się dzieje na Nvidii. AMD nigdy nie miałem, więc nie jestem na 100% pewien czy też) domyślnie się odpala na zintegrowanej karcie graficznej, która najczęściej jest dużo słabsza od dedykowanej.
_Lewa_Nuva_
Obrazek
Avatar użytkownika
Lewa
Profesor
Profesor
 
Posty: 465
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 12:48
Klan: Pierogarnia
Nick w Grze: _Lewa_Nuva_
Level w Grze: COL 2

Re: Ogólne problemy z CA [ZAJRZYJ!!!]

Postprzez SlepellO » 4 kwi 2017, o 13:10

Lewa napisał(a):
Jeżeli nie przestawiałeś nigdy tych ustawień to właśnie może być twój problem. Bo Combat Arms (co prawda jestem pewien, że tak się dzieje na Nvidii. AMD nigdy nie miałem, więc nie jestem na 100% pewien czy też) domyślnie się odpala na zintegrowanej karcie graficznej, która najczęściej jest dużo słabsza od dedykowanej.


Dobra juz dziala plynnie po reinstalu systemu
SlepellO
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2 kwi 2017, o 22:13
Klan: ~Fun Hunters~
Nick w Grze: SlepellO
Level w Grze: COL 2

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc Techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki