ESL Combat Arms

Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Tematy związane z problemami natury techniczej

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez michael2029 » 12 sty 2014, o 22:25

U mnie na Intel HD graphics familes cały komputer się zamulił przez tego patcha. Wszystko się ładuje 10 minut, a CA za każdym razem crashuje. Jak ktoś ma słaby komputer to nie polecam. Na szczęście to usunąłem (przywróciłem rejestr o 1 dzień wcześniej).
michael2029
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 3
Dołączył(a): 4 lis 2013, o 20:47
Klan: VisiionZ.
Nick w Grze: michael2029
Level w Grze: LTC 1

Reklama

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez amdek » 20 sty 2014, o 14:07

Witam,
Ja posiadam Win 7 z grafiką Intel HD 4000, stery najnowsze i niestety patach nie działa :o( - jak nic nie widziałem tak dalej nie widzę

Pozdrawiam
Krzysiek
amdek
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 2
Dołączył(a): 18 sty 2014, o 15:04
Level w Grze: CSM 1

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez Lewa » 20 sty 2014, o 16:21

amdek napisał(a):Witam,
Ja posiadam Win 7 z grafiką Intel HD 4000, stery najnowsze i niestety patach nie działa :o( - jak nic nie widziałem tak dalej nie widzę

Bo nie działa pod Intela HD 4000. Jedynym rozwiązaniem jakie dotąd znam jest nabycie jakiejś taniutkiej karty graficznej.
_Lewa_Nuva_
Avatar użytkownika
Lewa
Profesor
Profesor
 
Posty: 469
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 12:48
Klan: Pierogarnia
Nick w Grze: _Lewa_Nuva_
Level w Grze: COL 2

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez amdek » 21 sty 2014, o 21:48

Rozumiem. Dzięki.
amdek
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 2
Dołączył(a): 18 sty 2014, o 15:04
Level w Grze: CSM 1

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez Damszell » 8 lut 2014, o 14:37

Witam ,
Mam kartę graficzną Intel (R) HD Graphics 4000
I problem ten sam gdy wchodzę w gaz to czarny ekran można coś z tym zrobić do tej karty ?
Damszell
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 paź 2012, o 13:22
Nick w Grze: 00000
Level w Grze: MAJ 1

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez Vertie » 2 mar 2014, o 13:40

Damszell, masz odpowiedź 2 posty wyżej.

Lewa napisał(a):
amdek napisał(a):Witam,
Ja posiadam Win 7 z grafiką Intel HD 4000, stery najnowsze i niestety patach nie działa :o( - jak nic nie widziałem tak dalej nie widzę

Bo nie działa pod Intela HD 4000. Jedynym rozwiązaniem jakie dotąd znam jest nabycie jakiejś taniutkiej karty graficznej.
Avatar użytkownika
Vertie
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2 mar 2014, o 09:38
Lokalizacja: młp.
Klan: NoSexINeedExp
Nick w Grze: Vertie
Level w Grze: SFC 3

Re: Fix na czarny screen! (Win 7/Intel HD)

Postprzez Problemowiec » 22 mar 2014, o 22:46

Ja mam Intel Family HD i nadal mam ten problem nawet po zainstalowaniu patcha :(
Problemowiec
Uczeń
Uczeń
 
Posty: 28
Dołączył(a): 13 lip 2013, o 02:14
Klan: Antique
Level w Grze: CPT 2

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc Techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki