ESL Combat Arms

Problem z odpaleniem CAE

Tematy związane z problemami natury techniczej

Problem z odpaleniem CAE

Postprzez w1941ss » 4 lut 2017, o 19:21

Witam :D
Chciałbym oznajmić iż mam problem typu:
Włączam nexon launcher następnie daje przycisk ''Graj" i tutaj następuje problem.
Pisze mi (Obecnie w grze) lecz nie następuje żadna reakcja związana z odpaleniem Combat arms :shock:
wczoraj grałem normalnie lecz po wyjściu z gry nie mogłem ponownie wejść gdyż następywał ten problem.
Po któtkim czasie z przyciśnięciu graj tak jak mowilem wyskakuje obecnie w grze a następnie po upływie niecałej minuty znów sie zmnienia pa przycisk GRAJ.
Oto sposoby które próbowałem:
Reinstall (nexon launcher oraz Combat Arms)
Naprawa instalacjii.
Jeżeli macie jakieś pomysły to prosiłbym o opisanie jak to z robic :twisted: :geek:
w1941ss
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 2
Dołączył(a): 4 lut 2017, o 19:02
Klan: PolishPride
Nick w Grze: RevCrev_RC
Level w Grze: MAJ 3

Reklama

Re: Problem z odpaleniem CAE

Postprzez Lewa » 5 lut 2017, o 13:49

Po pierwsze - jeżeli odpalasz grę poprzez ikonkę na pulpicie Combat Arms to nie naciskaj w Nexon Launcherze przycisku Graj. Gra się wtedy sama odpala i gdy naciskasz przycisk "Graj" to występuje opisany właśnie problem.

Jeżeli chodzi o problem to miałem go na obu swoich komputerach. Odpalał się proces odpowiedzialny za odpalenie Combat Arms, ale Combat Arms się nie odpalało. Próbowałem reinstalli (odinstalowanie Combat Arms z Nexon Launchera nie działało, więc usuwałem pliki z folderu z CA - pokazywało, że jest done, a tymczasem CA zostawało i tak zainstalowane), naprawy instalacji (ona zawisała na rozpoczęciu i nic się nie działo), zmian adresu IP. I w końcu po którymś reinstallu i restarcie komputera się udawało. Możliwe, że mogło pomóc też zainstalowanie CA na innym dysku, bo na początku instalowałem na D, a potem na C.
_Lewa_Nuva_
Avatar użytkownika
Lewa
Profesor
Profesor
 
Posty: 469
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 12:48
Klan: Pierogarnia
Nick w Grze: _Lewa_Nuva_
Level w Grze: COL 2

Re: Problem z odpaleniem CAE

Postprzez w1941ss » 5 lut 2017, o 15:17

Lewa napisał(a):Po pierwsze - jeżeli odpalasz grę poprzez ikonkę na pulpicie Combat Arms to nie naciskaj w Nexon Launcherze przycisku Graj. Gra się wtedy sama odpala i gdy naciskasz przycisk "Graj" to występuje opisany właśnie problem.

Jeżeli chodzi o problem to miałem go na obu swoich komputerach. Odpalał się proces odpowiedzialny za odpalenie Combat Arms, ale Combat Arms się nie odpalało. Próbowałem reinstalli (odinstalowanie Combat Arms z Nexon Launchera nie działało, więc usuwałem pliki z folderu z CA - pokazywało, że jest done, a tymczasem CA zostawało i tak zainstalowane), naprawy instalacji (ona zawisała na rozpoczęciu i nic się nie działo), zmian adresu IP. I w końcu po którymś reinstallu i restarcie komputera się udawało. Możliwe, że mogło pomóc też zainstalowanie CA na innym dysku, bo na początku instalowałem na D, a potem na C.

niestety nie pomogło również mialem na D i zmienilem na C (dysk) a jeżeli chodzi o combat arms To odpalam Tylko ale i wyłącznie poprzez nexon launcher czekam na dalsze pomysły :?: :?: :shock: :o
w1941ss
Żółtodziób
Żółtodziób
 
Posty: 2
Dołączył(a): 4 lut 2017, o 19:02
Klan: PolishPride
Nick w Grze: RevCrev_RC
Level w Grze: MAJ 3

Re: Problem z odpaleniem CAE

Postprzez CAT » 6 lut 2017, o 16:17

próbowałeś skillować proces engine.exe pod ctr+shift+esc ?
Administrator


Avatar użytkownika
CAT
Administrator
Administrator
 
Posty: 1678
Dołączył(a): 1 cze 2012, o 09:58
Lokalizacja: Rzeszów
Klan: szukam
Nick w Grze: SPEC_KILLER
Level w Grze: LTC 2


Powrót do Pomoc Techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki